2021in En İyi Geniş Format 3D Yazıcıları

Eviniz veya işletmeniz için büyük bir 3D yazıcı mı arıyorsunuz? İhtiyaçlarınıza en uygun geniş formatlı 3D yazıcıyı bulmak için yazımızı okumaya devam edin.

Eviniz veya işletmeniz için büyük bir 3D yazıcı mı arıyorsunuz? İhtiyaçlarınıza en uygun geniş formatlı 3D yazıcıyı bulmak için yazımızı okumaya devam edin.

Tüketicilere ve küçük işletmelere yönelik geniş formatlı 3D yazıcılar için büyüyen bir pazar var. Bunun nedeni, geniş formatlı bir 3D yazıcının, tam ölçekli bir endüstriyel eklemeli üretim çözümüne yatırım yapmak zorunda kalmadan hızlı prototipleme ile ürün geliştirme aşamalarını keşfetmek için ideal olmasıdır. İster büyük projeleri üstlenmek isteyen bir yapımcı, ister büyükçe bir profesyonel 3D yazıcı arayan küçük bir işletme olun, üretim ihtiyaçlarınızı karşılayacak geniş formatlı bir 3D yazıcı vardır.

Raise3D PRO2 Plus

Raise3D Pro2 Plus, büyük format 3D Yazıcı çeşitlerinden biridir. Çift ekstrüzyon, devasa bir 305 x 305 x 605 mm yapı hacmi ve kablosuz bağlantı içerir.

Modix BIG60 V3

Modix Big-60, 600 x 600 x 660 mm yapı hacmi, otomatik yatak tesviye, çift bölgeli silikon ısıtıcılı ısıtmalı yatak ve PEI baskı yüzeyi ve bir filament sensörüne sahip geniş formatlı bir 3D yazıcıdır.

Creality CR-10S PRO V2

Creality CR-10S Pro V2, bir diğer büyük 3D printer ürünlerden biridir. 300 x 300 x 400 mm baskı hacmine sahiptir ve güvenilir, güçlü ve yine de ekonomiktir.

Geniş formatlı bir 3D yazıcı satın almaktan emin değilseniz, işletmeniz için büyük format 3D Yazıcı satın almadan önce dikkate alınması gereken makalemizi okumanızı öneririz. Aşağıdaki listede, uygun fiyatlı profesyonel makineleri sizinle paylaşacağız.

Tronxy X5SA

Popüler, bütçe dostu Tronxy X5S'nin başarısı nedeniyle, o zamandan beri Tronxy X5SA ve X5SA Pro da dahil olmak üzere, her ikisi de aynı tasarımı ve stabilite ekleyen çift Z ekseni sunan birkaç yineleme oluşturuldu.

Creality CR-10 S5

Creality CR-10 S5, Creality’nin en büyük 3D yazıcısıdır ve ayrıca şu anda piyasada bulunan en rekabetçi fiyatlı geniş format tüketici yazıcılarından biridir. 500 x 500 x 500 mm yapı hacmini paketleyerek, en büyük 3D baskı hayalleriniz için akıllara durgunluk veren olanaklar sunar.

Craftbot XL

CraftBot XL, kendisini mühendisler ve önemli bir yapı hacmine ihtiyaç duyan diğer üreticiler için vazgeçilmez bir araç olarak konumlandırıyor. Popüler tak ve çalıştır makinesi CraftBot Plus'a dayanan büyütülmüş versiyon sadece 300 x 200 x 440 mm baskı hacmi içermiyor, bu da çok büyük bileşenler ve prototipler üretmenizi sağlıyor.